MARKETING DRUŠTVENIH MREŽA

MARKETING DRUŠTVENIH MREŽA

Društvene mreže su sjajan način da se povežete sa vašim tržištem. Vaši kupci su online, dostupni na netu!Pronadjite ih!

Pružamo usluge:

  • Kreiranja strategije nastupa na društvenim mrežama
  • Community Management usluge na Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Pinterest društvenim mrežama
  • Oglašavanje na Facebook, Twitter i LinkedIn društvenim mrežama

Društvene mreže omogućavaju kompaniji, ne samo da dođe do velikog broja ljudi, već da informacije plasira svojim postojećim ili potencijalnim kupcima. Uzevši u obzir to, ali i činjenicu da u Crnoj Gori postoji više od 350 hiljada korisnika društvenih medija, prisustvo na mrežama je danas imperativ za svaku ozbiljnu kompaniju.

Mi vam nudimo izradu detaljne strategije nastupa na društvenim mrežama, analizu tržišta i konkurencije, izradu kreativnih i zanimljivih mjesečnih planova i vođenje komunikacije sa korisnicima.
Kvalitetno vođenje stranica na ovim platformama vodi do istinske povezanosti sa korisnicima, te smo sa našim klijentima izgradili odnos zasnovan na profesionalizmu i povjerenju, u cilju postizanja što boljih rezultata.

Šta BSC tim može da uradi za Vas?

Prvenstveno je potrebno da se kreira poslovna Facebook stranica ili optimizuje i sredi postojeća ukoliko je imate.

U zavisnosti od delatnosti istražuje se potencijalno tržište, konkurencija i moguće strategije nastupa na Facebook-u kako bi se na najbolji mogući način pripremila stranica i objave.

Kada se usvoji strategija kreiraju se sadržaji, zaniljive objave, slike, video itd. kao i reklamni postovi koji će se reklamirati i na taj način prikazivati ogromnom broju usko ciljanih klijenata i potrošača.

Kreiranje reklamne kampanje sa usko ciljanom populacijom kojoj treba da se prikazuju reklame.

Svakodnevno se prati kampanja, analizira uspešnost i na osnovu podataka kojim merimo uspešnost kampanje, optimizujemo kampanju za bolje rezultate. Izveštavanje se vrši redovno kroz slanje izveštaja i statistikom (posete, prikazi reklame, konverzije, itd.)

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati i putem online kontakt forme. Na sve poruke i mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku !

BS CENTAR - KONTAKTIRAJTE NAS